Щом сутрин отворя свойте очи,
щом към небето вдигна поглед,
виждам блестящи утринни лъчи.
Щастлив съм, щом видя твоя поглед,
взрян в моите сънливи, влюбени очи.
Искам сутрин да се будя в погледа
на твойте очи.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени