18 февр. 2018 г., 19:15

Ще премина от тук! 

  Поэзия
344 1 0

Страхувам се!
Много, ужасно страхувам...
От дългите нощи във самота,

 

в които душата безсилна гладува
за обич и нежност,
за глътка вода!

 

Горчива, но жива!
Изпълвай ме с нежност
и музика звездна, ти моя Съдба...

 

На хоризонта
върхове белоснежни
искрящо примамват ме с красота.

 

Щастлив ли съм?
Много. Разбира се, много!
понесен във полет на бели крила...

 

Вдъхновен
и докоснат от Божия поглед -
благословен ще премина от тук през Света.

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??