31 мая 2007 г., 08:19

Ще си намеря луна 

  Поэзия
1016 0 7
Когато денят ми умре неразлистен
и тъжно отплава с вълната последна,
когато безлунната нощ ме затисне
и пак ме покрие с тъга непрогледна,

ще легна във хладната люлка на мрака,
със взор ще проникна зад девет небета,
луна ще намеря и тихо ще чакам
да слезе по мокрия гръб на морето.

© Валентин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??