Аз ще те докосна. Като в сън.
Хиляди пространства ще се сблъскат,
див пожар ще пламне, ще е звън,
всеки миг от времето откъснат.
После тишината ще блести,
дълго във следите ми горящи,
ти ще ги запомняш, ще вали,
и ще се изгубят безвъзвратно.
Но ще чувстваш още моя дъх,
жадните ръце със тебе пълни,
и ще ме поискаш. Като сън,
може би тогава ще се върна.
,
© Эоя Михова Все права защищены