2 dic 2008, 6:17

Ще те докосна 

  Poesía
1135 0 18

Аз ще те докосна. Като в сън.

Хиляди пространства ще се сблъскат,

див пожар ще пламне, ще е звън,

всеки миг от времето откъснат.

После тишината ще блести,

дълго във следите ми горящи,

ти ще ги запомняш, ще вали,

и ще се изгубят безвъзвратно.

Но ще чувстваш още моя дъх,

жадните ръце със тебе пълни,

и ще ме поискаш. Като сън,

може би тогава ще се върна.

 

 

 

 

 

 

 

 

,

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??