21 янв. 2022 г., 21:24

Ще забравя всичко носталгично 

  Поэзия » Любовная
197 0 2

  Ще забравя всичко носталгично

 

Облаците бели пак летят,

с ветровете спорят в небосвода,

само мислите ми в мен крещят,

явно са загубили опора.

 

Взирам се в далечното небе,

то е толкова красиво, вечно!

Тъжно е самотното сърце,

във живота нищо не е лесно.

 

Музика прокрадва се едва

и звучи по-силно, и по-силно.

Може би се влюбвам във деня,

ще забравя всичко носталгично.

 

И във тази зимна красота

името ти пиша в небесата,

по-красив изглежда ми света,

нека има обич във сърцата!

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??