25 мая 2011 г., 23:08

Щурчета 

  Поэзия » Любовная
658 0 6

Денят отдавна с огън е наречен,

написан още с моето рождение.

Сега откривам: даже и отречен,

ме следва като сянка от търпение.

Сърцето стъпва босо, уязвимо -

свиреп животът къса го на парчета.

Макар от болка лесно уловимо,

не спират в него песните щурчета.

...

© Камелия Виденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??