25.05.2011 г., 23:08 ч.

Щурчета 

  Поезия » Любовна
657 0 6

Денят отдавна с огън е наречен,

написан още с моето рождение.

Сега откривам: даже и отречен,

ме следва като сянка от търпение.

Сърцето стъпва босо, уязвимо -

свиреп животът къса го на парчета.

Макар от болка лесно уловимо,

не спират в него песните щурчета.

...

© Камелия Виденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??