12 июл. 2007 г., 18:23

Схватка 

  Поэзия
571 0 2
                           
          СХВАТКА

Нощта е капризна.
Звездите треперят.
Аз съм по риза.
Запалвам химери.
Сам съм самичък,
незапомнено трезвен.
Сенки надничат.
Танцуват перверзно.
Просякът в мене
с принца се бори .
Аз съм надменен.
Нека, да спорят.
Кой ще надмогне?
Кой ще надвие?
Яд ме е. Пия
и нещо ме погва..

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??