12 jul 2007, 18:23

Схватка 

  Poesía
574 0 2
                           
          СХВАТКА

Нощта е капризна.
Звездите треперят.
Аз съм по риза.
Запалвам химери.
Сам съм самичък,
незапомнено трезвен.
Сенки надничат.
Танцуват перверзно.
Просякът в мене
с принца се бори .
Аз съм надменен.
Нека, да спорят.
Кой ще надмогне?
Кой ще надвие?
Яд ме е. Пия
и нещо ме погва..

© Венцислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??