СИНЕ
Сънувах те тревожно, сине мой,
и молих се за тебе във нощта.
Голям си и поел си пътя свой,
но моля се за тебе от душа.
Че младостта с премеждия безброй
пресреща те усмихнат, смел.
Дано те пази, сине, Ангел твой!
Дано посока вярна да си взел.
Тревожно те сънувах, сине мой,
не мога да те взема във ръце
и да те пазя от опасности безброй.
Любов ти праща майчино сърце!
© Анка Келешева Все права защищены