28.07.2013 г., 17:14 ч.

Сине 

  Поезия » Друга
708 0 12

СИНЕ

 

Сънувах те тревожно, сине мой,

и молих се за тебе във нощта.

Голям си и поел си пътя свой,

но моля се за тебе от душа.

 

Че младостта с премеждия безброй

пресреща те усмихнат, смел.

Дано те пази, сине, Ангел твой!

Дано посока вярна да си взел.

 

Тревожно те сънувах, сине мой,

не мога да те взема във ръце

и да те пазя от опасности безброй.

Любов ти праща майчино сърце!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??