,,Контрол'' - дума, с която трябва да ме запознаеш -
съзнанието ми - синьо-червено стъклено топче,
с което си играеш!
Многото ми лица виждам в теб -
ти си отражение на мен -
много по-силен и студен!
Лицето зад лицата,
необяснимото отвъд нещата,
страха в тишината -
сърцето ти треперещо ме чака!
Идвам, мислейки да си отида,
а ти не ме пускаш - добре -
тук ще стоя -
тук, сваляйки маските една по една,
достигайки до същността,
от която те боли -
не можеш да го понесеш, нали,
сърцето ти ме чака и трепти!
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены