19.09.2013 г., 17:50 ч.

Синьо-червено 

  Поезия » Друга
480 1 0

,,Контрол'' - дума, с която трябва да ме запознаеш -

съзнанието ми - синьо-червено стъклено топче,

с което си играеш!

Многото ми лица виждам в теб -

ти си отражение на мен -

много по-силен и студен!

 

Лицето зад лицата,

необяснимото отвъд нещата,

страха в тишината -

сърцето ти треперещо ме чака!

 

Идвам, мислейки да си отида,

а ти не ме пускаш - добре -

тук ще стоя -

тук, сваляйки маските една по една,

достигайки до същността,

от която те боли -

не можеш да го понесеш, нали,

сърцето ти ме чака и трепти!

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??