21 янв. 2009 г., 00:39

Сияйно 

  Поэзия
549 0 2

Ах, колко ярка месечината е!

И за това открих -

причината е:

Че не те оставих сам да загасиш

онова, което свети в моя стих!

Това е яркото сияние

на собственото мое....

- ОХ - признание е!

Любовта ми толкоз нежна е

и жарка,

че оставя след нощта в небето шарка -

ореолът на луната!

© Лили Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??