21 ene 2009, 0:39

Сияйно 

  Poesía
548 0 2

Ах, колко ярка месечината е!

И за това открих -

причината е:

Че не те оставих сам да загасиш

онова, което свети в моя стих!

Това е яркото сияние

на собственото мое....

- ОХ - признание е!

Любовта ми толкоз нежна е

и жарка,

че оставя след нощта в небето шарка -

ореолът на луната!

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??