Когато ти натежи самотата,
когато си ням от пустотата,
изпитал обида и болка -
при мен ела...
и ще намериш покой
след поредното тичане
от ледено безразличие.
Няма да ти променям съдбата...
огледай се в очите ми
с негаснещия пламък,
на буйния ми огън се сгрей.
Ще бъде приказно
за безмълвния зов на душите ни.
Стопли се в моя плен -
в дългата нощ на споделяне
на взаимност, любов за нас ще е миг,
който дълго ще пазим в сърцата си.
В мен търси надежда,любов...
Ето живота ми -
сега той е твой и нов.
Ще превърнем нощта
в празник нов -
една голяма,страстна, желана...
споходила ни любов -
досега скитница
между две съдби.
Нека тя да допише романа ни,
че живота е просто измамник,
а ние пионки, шутове...
© Надежда Ангелова Все права защищены