След пожара
След огъня остана жар студена.
След огъня в сърцата ни горял.
И аз съм друг, и ти си променена.
А толкова за тебе бях копнял!
Сънувах те във сънищата нощем,
а денем търсих твоите следи.
Ръцете ти аз исках да докосна,
Една бе ти във моите мечти!
Но явно, че съдбата бе решила
да си играе с нас и любовта!
Явно много малко е сгрешила!
Да раздели две влюбени сърца!
Остана пепел сива и студена!
Остана прах от чувства и мечти!
Остана любовта несподелена
и болка от несбъднати мечти!
16.10.2023.г
© Георги Иванов Все права защищены