17.10.2023 г., 7:00 ч.

След пожара 

  Поезия » Любовна
203 0 1

След пожара

 

 

След огъня остана жар студена.

След огъня в сърцата ни горял.

И аз съм друг, и ти си променена.

А толкова за тебе бях копнял!

 

Сънувах те във сънищата нощем,

а денем търсих твоите следи.

Ръцете ти аз исках да докосна,

Една бе ти във моите мечти!

 

Но явно, че съдбата бе решила

да си играе с нас и любовта!

Явно много малко е сгрешила!

Да раздели две влюбени сърца!

 

Остана пепел сива и студена!

Остана прах от чувства и мечти!

Остана любовта несподелена

и болка от несбъднати мечти!

 

16.10.2023.г

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??