18 нояб. 2007 г., 20:33

след теб 

  Поэзия » Любовная
1111 0 10
 

След теб

Ще угася свещта

И огъня в очите

Ще стане тъмно и студено

Ще задухат ветрове

През отворения прозорец

В душата ми

Есенни листа

Ще се затъркалят в сърцето ми

Опустяло без слънцето в очите ти

Замряло в тишината

Без песните на твоите пролетни птици

Ще изпратя последните надежди

Навън през вратата

И ще заключа след тях

Ще седна до студената пепел

Останала от огъня на твоята любов

И ще зачакам зимата сама

Не искам чужди пролети

И кратки лета

© Рапунцел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??