След теб
Ще угася свещта
И огъня в очите
Ще стане тъмно и студено
Ще задухат ветрове
През отворения прозорец
В душата ми
Есенни листа
Ще се затъркалят в сърцето ми
Опустяло без слънцето в очите ти
Замряло в тишината
Без песните на твоите пролетни птици
Ще изпратя последните надежди
Навън през вратата
И ще заключа след тях
Ще седна до студената пепел
Останала от огъня на твоята любов
И ще зачакам зимата сама
Не искам чужди пролети
И кратки лета
© Рапунцел Todos los derechos reservados
Много силно!