След теб
Няма да тичам след теб.
Няма и да обичам друга.
След теб за мен слънце не е изгряло.
След теб сякаш секундите станаха векове.
След теб сякаш останах
като язовир без вода.
След теб сякаш сърцето ми сякаш стана пустиня.
След теб сълзите ми се превърнаха на реки.
След теб не можах да намеря никъде подслон.
След теб изчезна и щастието ми.
Но да знаеш след теб
не е свършила любовта ми към теб.
© Ахмед Анмедов Все права защищены