След толкова години самота
След толкова години самота,
след толкова угаснали надежди
едва сега разбирам любовта
и пъзела на дните си подреждам…
Не знае норми, нито правила –
сърцето има собствени закони!
Изкачва се по стръмни стъпала,
не търси то измислени икони…
Далеч от този непрогледнал свят
в невидими пространства ме намери.
Душата ми като малинов цвят
от допира ти нежен потрепери…
© Христина Радомирова Все права защищены