30 mar 2011, 14:26

След толкова години самота 

  Poesía » De amor
644 0 6

След толкова години самота

 

След толкова години самота,

след толкова угаснали надежди

едва сега разбирам любовта

и пъзела на дните си подреждам…

 

Не знае норми, нито правила –

сърцето има собствени закони!

Изкачва се по стръмни стъпала,

не търси то измислени икони…

 

Далеч от този непрогледнал свят

в невидими пространства ме намери.

Душата ми като малинов цвят

от допира ти нежен потрепери…

 

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??