След този залез често ще се връщам.
В магията на твоя сън, желана.
И в нощната прегръдка на морето
ще бъда твоя спътница, мечтана.
След този залез често ще се вглеждам
във тъмното стъкло на малкото прозорче,
където за последен път те срещнах,
и там, при тебе, дълго да остана.
След този залез, в твоя сън наречен,
ще нарисувам с цветовете на дъгата
най-цветните копнежи на душата -
и сякаш, че за първи път те срещам...
След този залез често ще те чакам -
във мен да се разтвориш, като лято...
На съмване с целувки подпечатала
най-топлите ти мъжки ласки...
21.04. 2010
Провокирано от:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=185890
© Нели Все права защищены