22 abr 2010, 1:13

След залеза... 

  Poesía » De amor
766 0 9

След този залез често ще се връщам.

В магията на твоя сън, желана.

И в нощната прегръдка на морето

ще бъда твоя спътница, мечтана.

 

След този залез често ще се вглеждам

във тъмното стъкло на малкото прозорче,

където за последен път те срещнах,

и там, при тебе, дълго да остана.

 

След този залез, в твоя сън наречен,

ще нарисувам с цветовете на дъгата

най-цветните копнежи на душата -

и сякаш, че за първи път те срещам...

 

След този залез често ще те чакам -

във мен да се разтвориш, като лято...

На съмване с целувки подпечатала

най-топлите ти мъжки ласки...

21.04. 2010

 

Провокирано от:   

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=185890

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??