Следа
отново нищо ново под небето
вали и стича се навсякъде вода
чадърите прикриват битието
и в сивото оставят шарена следа
където тръгнал си дано пристигнеш
навреме с влагата на плачещия ден
а някога навярно тя ще ти разкаже
какво е да измокриш някого съвсем
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены