Да виждаш в пепелника,
сред угарките цигарени,
очите му –
по тебе преди час горели.
И гънките да преброяваш
по чаршафите.
Тук на лакътя се бе подпрял,
там рамото му очертано бледо,
а по гърба ти - дланите му
стичали се нежно.
© Габриела Все права защищены