27.01.2013 г., 14:27 ч.

Следи от него 

  Поезия
745 0 5

 

Да виждаш в пепелника,

сред угарките цигарени,

очите му –

по тебе преди час горели.

И гънките да преброяваш

по чаршафите.

Тук на лакътя се бе подпрял,

там рамото му очертано бледо,

а по гърба ти - дланите му

стичали се нежно.

 

 

 

 

© Габриела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??