14 апр. 2013 г., 16:39

Следобеден портрет 

  Поэзия » Любовная
1167 0 2

Падат жълъди в косите ти,

далече някой цветове бере,

за да ги сложи във очите ти

и световете ни да събере!

 

Прозява се вечерният вятър,

залезът в прегръдка го зове,

любовта природата познава

и нашата сега тъче...!

 

© Някой Си Там Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??