Падат жълъди в косите ти,
далече някой цветове бере,
за да ги сложи във очите ти
и световете ни да събере!
Прозява се вечерният вятър,
залезът в прегръдка го зове,
любовта природата познава
и нашата сега тъче...!
© Някой Си Там Todos los derechos reservados