16 нояб. 2011 г., 13:24

Сметка 

  Поэзия » Другая
580 0 1

Здравей, любов! Седни, добре дошла!

Навреме си. За пиене какво обичаш?
Келнер, една чаша ледена тъга -

голяма! И менюто, ей сегичка ще поръчаме.

 

Имат топли спомени и смях на пара,

сушени сълзи с мигове разбити...

Къде е пепелникът? Мило, цигара?

От любимите ти, с аромат на мисли скрити.

 

Аз май няма да поръчвам, нямам апетит -

ядох оправдания, та ми се доповръща.

От надеждите напразни съм опитала,

и от обидите - те най-трудно се преглъщат.

 

Ах, пак ли бързаш? То и времето напредна...

Не, не, моля ти се, няма да се разберем така!

Още имам от лъжите ти на дребно,

та не бой се, сметката аз ще я платя.

© Меланхолия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да,определено е много хубаво.Разгневено сърце сърдито на любовта,която по всичко личи,че го е разбила.Всяка душа е пила от чашата на тъгата,която бавно и мъчително се разлива вътре в тялото.Е,прости и дай шанс на друга любов колкото и да е трудно
Предложения
: ??:??