21 дек. 2011 г., 13:14

Снежинки 

  Поэзия » Другая
690 0 3

Вали снежецът, пребледнял

от скоростта на падане в листата.

И в миг изчезва, закопнял

за своя роден кът сред небесата.

 

Вали, сърцето си предал,

с готовността да бъде на съдбата,

със хладен разум осъзнал,

че ще пречисти мъката в душата.

© Камелия Виденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??