Вали снежецът, пребледнял
от скоростта на падане в листата.
И в миг изчезва, закопнял
за своя роден кът сред небесата.
Вали, сърцето си предал,
с готовността да бъде на съдбата,
със хладен разум осъзнал,
че ще пречисти мъката в душата.
© Камелия Виденова Todos los derechos reservados
С уважение.