4 июн. 2011 г., 21:08

Сонет - № 5 

  Поэзия » Любовная
481 0 0

Аз ще те помня все такава -

кристално чиста, приказно красива,

във аленозлатиста  свила

на сипналата в утрото зора

пробудена, кога разлива

рубинените капчици роса.

И ще те помня вечно млада,

във чар и воля, ум и доброта.

Ще минат може би години,

но ти ще бъдеш все такава

за мене свежа – ангелска душа.

Кат цвят от райските долини,

кат росна китка в утрото на май

пак лъчезарно ярко ще цъфтиш...

 

4.06.2011 г.

© Христо Оджаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??