Аз ще те помня все такава -
кристално чиста, приказно красива,
във аленозлатиста свила
на сипналата в утрото зора
пробудена, кога разлива
рубинените капчици роса.
И ще те помня вечно млада,
във чар и воля, ум и доброта.
Ще минат може би години,
но ти ще бъдеш все такава
за мене свежа – ангелска душа.
Кат цвят от райските долини,
кат росна китка в утрото на май
пак лъчезарно ярко ще цъфтиш...
4.06.2011 г.
© Христо Оджаков Всички права запазени