2 февр. 2008 г., 09:22

Спасение 

  Поэзия » Любовная
563 0 17
Пуснала котва, безгрижна светлина сияеща,
като "Ноев ковчег" по време на потопа,
с шеметно изобилие, в своето настояще,
просто споделена любов и натрупана
слънчева мечтателност - душа невинна
на два бели гълъба -  реещи се създания
и тръпнещи в очертания на цвят лунен,
и по браздите открили се - сенки на разпятие.

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??