Толкова ми е хубаво в мислите ти!
Толкова ми е хубаво!
Не се нуждая от истини,
не са ми нужни и другите!
Изгубила съм представите
и пътищата за търсене!
Толкова ми запълваш мислите,
че се усещам завършена!
Публикувано във:
© Електронно списание LiterNet, 17.11.2019, № 11 (240)
© Павлина Гатева Все права защищены