16 ene 2012, 22:45  

Споделеност 

  Poesía » Otra
743 0 7

Толкова ми е хубаво в мислите ти!
Толкова ми е хубаво!
Не се нуждая от истини,
не са ми нужни и другите!

Изгубила съм представите
и пътищата за търсене!
Толкова ми запълваш мислите, 
че се усещам завършена!

 

 

Публикувано във:

© Електронно списание LiterNet, 17.11.2019, № 11 (240)

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Публикувано във:

 

в-к "Уикенд" 29 септ - 5 окт 2018

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??