10 нояб. 2015 г., 21:03

Спомен 2 

  Поэзия » Любовная
300 0 0

Докато бе до мен -

пролетни цветя ухаеха.

Но, уви, отмина тоя ден,

когато тез очи ме омаяха.

 

Слънце ярко гали ме тогаз,

сълза потича по лицето мое,

че повече не ще те видя аз,

макар сърце ми да е твое.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??