16 нояб. 2011 г., 11:55

Спомен за любов 

  Поэзия » Любовная
650 0 11

СПОМЕН ЗА ЛЮБОВ

Не искам спомен да си ти.
Не искам аз да те забравя,
захвърлен в миналите дни,
по малко ти да избледняваш.
Не искам огнена жарава,
не искам бурни ветрове.
Спокойно нека  времето изтлява,
защото ти си всъщност прероден...
във птичи поглед, или на елен в очите,
учудено откривам те, нали?
В нощта, когато пълна е луната,
по нейната блестяща стълба слизаш ти...
И без дори да вникна във  словата,
които тихо, тихо ми редиш,
разбирам - любовта не се забравя.
И ето, че се ражда лунен стих... 
 


2011-03-23

© Хрис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??