12 нояб. 2008 г., 20:39

Спомени далечни 

  Поэзия » Любовная
708 0 0

Спомени далечни

връщат ме при теб.

В трепети сърдечни

тлее порив блед.

С блясък, не угаснал

в моята душа,

още мержелее

сетната мечта.

Минаха години,

младост отлетя.

Блянове, копнежи -

всичко отшумя.

Пусти опустяха

в миналите дни

всичките надежди,

светлите мечти.

Няма ги да греят

твоите очи,

в радости да леят

пурпурни лъчи...

© Христо Оджаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??