Любовта се вселява в мен
и лесно завладява ме,
въздиша ме и я вдишвам,
и отвежда ме към щастието...
Без заглавия и титли,
без определения от енциклопедии
и речници,
с много отговори и въпроси,
но без нуждата
от това да попитаме и отвърнем
защо...
Подхожда и случва се естествено
и думите на са необходими,
без луди и почти невъзможни,
а може би и просто дела,
думите без живот,
и без любов, те не създават реалността...
© Теодор Тедсън Все права защищены