3 oct 2016, 17:25

Срамежливост... 

  Poesía » De amor
644 0 0

 

 

Любовта се вселява в мен

и лесно завладява ме,

въздиша ме и я вдишвам,

и отвежда ме към щастието...

 

Без заглавия и титли,

без определения от енциклопедии

и речници,

с много отговори и въпроси,

но без нуждата

от това да попитаме и отвърнем

защо...

 

Подхожда и случва се естествено

и думите на са необходими,

без луди и почти невъзможни,

а може би и просто дела,

думите без живот, 

и без любов, те не създават реалността...

 

 

 

 

© Теодор Тедсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??