26 февр. 2006 г., 23:21

"Сред тишината" 

  Поэзия
1098 0 5
Веднъж ме погледни-
и ще политна!
Веднъж наистина ме пожелай!
Не знаеш колко малко ми е нужно
да забравя смърт,сълза и край.

Веднъж ме притисни до теб и тихо!
Нищичко не казвай след това.
Няма по-голямо щастие когато-
тишината шепне всичките слова.

© Вероника Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??