24 июн. 2016 г., 20:36

Сродни души 

  Поэзия » Любовная, Гражданская
475 1 1

Понякога сърцето не знае къде иска

и често тогава краката силно го спират.

И нали уж душата му е най-близка

а защо толкова трудно те се разбират.

 

И вагонът на влака без релси не може

но ако постоянно са заедно, пътника чака.

Животът на сродните души е невъзможен

затова се търсят като светлинка в мрака.

© Явор Перфанов Все права защищены

2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??