24.06.2016 г., 20:36 ч.

Сродни души 

  Поезия » Любовна, Гражданска
486 1 1

Понякога сърцето не знае къде иска

и често тогава краката силно го спират.

И нали уж душата му е най-близка

а защо толкова трудно те се разбират.

 

И вагонът на влака без релси не може

но ако постоянно са заедно, пътника чака.

Животът на сродните души е невъзможен

затова се търсят като светлинка в мрака.

© Явор Перфанов Всички права запазени

2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??