6 нояб. 2012 г., 16:27

Старите ни вещи непотребни... 

  Поэзия
467 0 3

Старите ни вещи непотребни,
захвърлени на прашния таван,
заедно със спомените бледни…
знаят те какво е да си сам.

 

Изгубените копчета в прахта,

забравени завинаги в боклука,
незапомнените хиляди неща,
чувстват те, което чувствам тука.

 

Чувствам тук в сърцето празнота,
какво сърце? То веч’ не си прилича.
Такава бе горчивата цена -
и аз платих, да мога да обичам.

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??