23 апр. 2020 г., 07:51

Статус 

  Поэзия » Любовная, Философская
541 0 0

        
Душата ти не е суха река,
душата ти не е голо поле,
душата ти не е фалшива песен,
душата ти не е изсъхнал корен,
душата ти е една любов.
Една любов за двама.
Любов с неочакван, приятен край.
Началото на безкрая.

© Станислав Карагяуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??