23 abr 2020, 7:51

Статус 

  Poesía » De amor, Filosófica
542 0 0

        
Душата ти не е суха река,
душата ти не е голо поле,
душата ти не е фалшива песен,
душата ти не е изсъхнал корен,
душата ти е една любов.
Една любов за двама.
Любов с неочакван, приятен край.
Началото на безкрая.

© Станислав Карагяуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??